Wie doet wat bij Manege Wittenburg

Harriët Schuringa

Hallo, ik ben Harriët Schuringa, getrouwd en moeder van 2 kinderen, die inmiddels volwassen zijn en de deur uit. Van mijn grootste hobby/passie mijn werk kunnen maken is gelukt! Sinds 1 maart 2017 ben ik werkzaam op Manege Wittenburg, waar ik alle lessen verzorg (instructie).
Daarnaast ben ik te vinden in de stallen, voor het stalwerk en het doorrijden van paarden, doe ik af en toe nog eens de kantine en verder help ik graag mee op de boerderij van de eigenaren van de manege.

Op de manege staan ook mijn eigen paarden in pension. Utah (ruin, 2001) breng ik uit in de dressuur op niveau ZZ licht. We hebben daarnaast gesprongen op L niveau en de eventing (cross) op B niveau gereden.
Sacura (merrie 2005) breng ik uit in de dressuur op B niveau. Tot slot heb ik nog Pinokkio (ruin, 2020), die ik komende winter (2022-2023) ga oppakken om zadelmak te maken.

Mellany van de Berg

Hallo! Ik ben Mellany van de Berg, samen met mijn vriend heb ik twee dochters en wonen we in het mooie Blijham.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam op manege Wittenburg. Hiervoor heb ik 15 jaar in de zorg gewerkt. En nu iets heel anders dus!

Ik ben altijd al gek geweest op paarden, (rijd al vanaf mijn 6e jaar, ook mijn eigen paard Yke staat op de manege) en wou daar graag iets mee doen. Ik ga de stallen uitmesten, de kinderen die voor het eerst beginnen met paardrijden helpen met de pony’s borstelen en opzadelen, in de kantine werken en alle bijkomende klusjes.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze faciliteiten, neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op!

  Uw naam *

  Uw E-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Volg ons op Instagram

  Social

   

  Adres

   

  MANEGE WITTENBURG
  OOSTEINDE 8
  9697 XG  BLIJHAM

  © COPYRIGHT 2021

  MANEGE WITTENBURG