Huisregels

Huisregels van Manege Wittenburg

Huisregels

 1. Met het betreden van de accommodatie worden gebruikers en bezoekers geacht kennis te hebben genomen van de huisregels en daarnaar te handelen.
 2. Voor het beheer van de accommodatie is een stalmeester aanwezig, of bereikbaar op telefoonnummer 06-47199309. Aanwijzingen die door of namens de stalmeester worden gegeven dienen terstond te worden opgevolgd.
 3. Gebruikers van de accommodatie gedragen zich in het algemeen volgens de principes van “good horsemanship”, zij gaan respectvol om met paarden en met het personeel en de medegebruikers van de accommodatie
 4. Bezoekers gedragen zich zoals van gasten mag worden verwacht, volwassen bezoekers houden toezicht op meegebrachte kinderen en huisdieren en dragen actief zorg voor hun veiligheid.
 5. Honden zijn welkom mits onder appel. Maar honden mogen niet meegenomen worden in de kantine, de rijbakken of in de stallen. Uitgezonderd die honden die toestemming hebben gekregen van de stalmeester.
 6. De eigenaar van een paard is er verantwoordelijk voor dat paarden alleen gehanteerd worden door personen die door de eigenaar zelf zijn aangewezen.
 7. Het voeren, strooien en uitmesten van de paarden wordt alleen gedaan door de stalmeester.
 8. Het op het terrein brengen van paarden zonder geldige vaccinatie, of paarden die de symptomen van een paardenziekte vertonen is niet toegestaan.
 9. Het gehele terrein en de accommodatie dient door de gebruikers te worden achtergelaten in de staat waarin zij werd aangetroffen. Gebruikte materialen en gereedschappen worden na gebruik opgeruimd op de daarvoor bestemde plaats, gebreken worden gemeld aan de stalmeester.
 10. Het gehele terrein en de gangen en stallen moet worden vrijgehouden van alle obstakels.
 11. Parkeren alleen op de daarvoor aangewezen plaatsen.
 12. Roken is op de gehele accommodatie verboden, behalve daar waar uitdrukkelijk toegestaan. Deze plaatsen zijn met borden aangegeven.
 13. Voor gebruik van de rijbakken gelden de rijbaanregels.
 14. Cameratoezicht kan worden gebruikt om de naleving van de huisregels en de rijbaanregels te controleren.
 15. Waar deze huisregels niet voorzien besluit de stalmeester.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze faciliteiten, neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op!

  Uw naam *

  Uw E-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Volg ons op Instagram

  Social

   

  Adres

   

  MANEGE WITTENBURG
  OOSTEINDE 8
  9697 XG  BLIJHAM

  © COPYRIGHT 2021

  MANEGE WITTENBURG